00903naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012400102210004600226215001000272608002700282675023700309700002100546700002000567700002000587700002400607700002100631856002100652EN\\bibl\2712620241109123136.6##a2074-9414##a20171230b2017####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aINFLUENCE OF GELATIN ON THE DEGREE OF ANTHOCYANIN PIGMENT ISOLATION FROM HONEYSUCKLE AND BLACK CURRANTeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2017##a6 с.##aJournal article2local##a. 518.19:664.149:582.971.1aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aChesnokovagN Yu#1aLevochkinagL V#1aPrikhodkogYu V#1aKuznetsovagAlla A.#1aShevchenkogYu V4#ajcenter.kemsu.ru