LDR 00924naa#a2200241#i#450# 001 EN\\bibl\27370 005 20240718081943.4 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20150930b2015####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aTECHNOLOGICAL APPROACH TO OBTAINING AND USING SOYBEAN SEED GERM FRACTION IN SPECIFIC FOODS _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2015 215 ## _a7 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 664:664.6.641.2 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aDotsenko _gSergey M 700 #1 _aBibik _gIrina V 700 #1 _aKupchak _gDarya V 700 #1 _aObukhov _gEvgeniy B 700 #1 _aGryzlov _gVladimir M 700 #1 _aAgafonov _gIgor V 856 4# _ajcenter.kemsu.ru _u