00836naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200011000102210004600212215001000258608002700268675022700295700002000522700001800542700001700560700002000577856002100597EN\\bibl\2756020240704012521.4##a2074-9414##a20131225b2013####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aORGANOLEPTIC ASSESSMENT OF DAIRY PRODUCTS WITH THE USE OF DRY GUELDER-ROSE RAW MATERIALSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2013##a4 с.##aJournal article2local##a. 637.14:634.745aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aLupinskayagS M#1aOrekhovagS V#1aChechkogS G#1aDementievagO O4#ajcenter.kemsu.ru