00847naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012300102210004600225215001000271608002700281675022500308700001700533700002200550700001600572700002000588856002100608EN\\bibl\2763520240510110255.5##a2074-9414##a20130925b2013####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aDEVELOPMENT AND DEFINITION OF QUALITY CHARACTERISTICS OF A SPECIALIZED FOOD PRODUCT USING LOCAL HERBSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2013##a5 с.##aJournal article2local##a. 663.8:664.87aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aDymovagYu I#1aRogalevskayagN V#1aPopovagD G#1aTyshchenkogE A4#ajcenter.kemsu.ru