LDR 00826naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\35451 005 20241004013910.5 011 ## _a2308-4057 100 ## _a20200410b2020####ek#y0engy0150####ca 102 ## _aRU 200 1# _aProcessing cottage cheese whey components for functional food production _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2020 215 ## _a7 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _z 700 #1 _aAgarkova _gEugeniya Yu. 700 #1 _aKruchinin _gAlexandr G. 700 #1 _aZolotaryov _gNikita A. 700 #1 _aPryanichnikova _gNataliya S. 700 #1 _aBelyakova _gZinaida Yu. 700 #1 _aFedorova _gTatyana V. 856 4# _ajcenter.kemsu.ru _u