LDR 00806naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\65037 005 20241201145923.7 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20230623b2023####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aTechnological Properties of Dough from a Mix of Rye and Wheat Flour with Processed Sea Buckthorn _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2023 215 ## _a11 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aСельское хозяйство. Лесное хозяйство. Охота. Рыбное хозяйство. 63 _zRUS 700 #1 _aKoneva _gSvetlana I. 700 #1 _aZakharova _gAlexandra S. 700 #1 _aMeleshkina _gLarisa E. 700 #1 _aEgorova _gElena Yu. 700 #1 _aMashkova _gIryna A. 856 4# _ajcenter.kemsu.ru _u