00969naa#a2200241#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200015500102210010500257215001000362608004500372675014500417700002000562700002400582700002600606700002600632700002700658700002100685856002100706RU\\bibl\3818520241227072057.5##a2308-4057##a20200930b2020####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aProduction of peptides and amino acids from microbial biomass in food and feed industries: biotechnological aspectseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2020##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aSerbagElena M.#1aRimarevagLiubov V.#1aOverchenkogMarina B.#1aIgnatovagNadezhda I.#1aTadzhibovagPolina Yu.#1aZoringSergey N.4#ajcenter.kemsu.ru